An awesome Lego Delorean of Back To The Future

Alex Jones or Orion Pax in his flickr constructed the time traveling car delorean scale is 1:15 inspired from Back to the Future movie using Lego bricks. He spraying the Delorean with metalic silver.

[Read more...]

Nintendo Game Boy & Tetris Transformers made from Lego

Game Boy and The Transformers — all significant to my childhood geekdom. These lego was created by Julius von Brunk, named as Domaster, an amalgamation of “Dot Matrix with Stereo Sound”, the blurb written above the screens of old Game Boys. Brunk says on his website that it took about a month to engineer the Domaster. Click more for more cool lego pictures. [Read more...]

Lego die hard fan create Lego Portal

Lego has a million use based on user creativity and thousand fans. One of lego fan, Legohaulic, lego create two character from Portal game and they are really awesome. Portal is single player puzzled video game developed by Valve Corporation. There are two android characters, ATLAS and P-Body.

[Read more...]

Lego based on famous characters in films,games and cartoons

Lego began producing plastic bricks since 1949 which is now famous interlocking bricks, calling them “Automatically Binding Bricks”. Now Lego has released sets of a variety of themes based on video games characters, films and cartoons.

Here I attached lego images based on cartoon Spongebob Squarepants, games Prince of Persia, film’s Star Wars, The Pirates of Carribean, Toys Story and Lord of the Ring. Check it out! [Read more...]

Mari membeli lego di mybricks2u

Aku ingin beli mainan Lego untuk anak aku, tapi memandangkan anak aku masih di bawah umur 3 tahun, tak jadi la. Benda kecik-kecik ini takut budak kecil telan. Tapi aku terjumpa website khas menjual lego secara online ni. Mybricks2u, website menjual pelbagai lego mengikut kategori yang kadang-kadang, jarang dipamerkan di kedai mainan di Malaysia ni.

Sehingga sekarang (waktu blog ini ditulis), website ini update dengan lego-lego terkini. Bagi pengguna kredit kad atau debit Eonbank, mereka dapatlah diskaun yang menarik membeli di website ini. Ada lego yang dijual khas secara eksklusif untuk pemegang kad debit dan kredit eonbank.

Jadi, ini adalah peluang terbaik anda untuk menambah koleksi lego pada kadar harga yang lebih murah. Aku tau ada antara kita yang memang die hard fan lego ni. Bukannya nak main, tapi dijadikan koleksi peribadi. Kalau betul-betul nak murah, kena apply kad debit atau kredit eonbank. Kalau tak, harganya sama je dengan kat kedai mainan.