Muat turun standalone Internet Explorer 9

Saya baru cuba install Internet Explorer 9(IE9) baru-baru ni, dan hasilnya..laju dowh.Hari ni saya kongsi dengan anda semua IE9 standalone supaya senang nak install di komputer. Banyak kelebihan guna standalone installer ni.

Salah satunya ialah jika di rumah kita ada lebih daripada satu komputer, boleh guna kat komputer lain-lain juga tanpa perlu muat turun satu persatu. Juga sesuai untuk internet rumah yang kejap ada kejap tak ada (tak stabil) atau broadband yang ada kuota had. IE9 hanya boleh diinstall di Windows Vista dan Windows 7. Maaflah pada pengguna Windows XP.

Muat turun di laman web official (32 bits dan 64 bits)

Windows 7 and Windows Server 2008 R2 32-bit. Link ni adalah link penerangan secara terperinci seperti system requirement,user info. IE9-Windows7-32-bit-enu.exe. Ini adalah official link untuk muat turun standalone package.

Windows 7 and Windows Server 2008 R2 64-bit. Link ni adalah link penerangan secara terperinci seperti system requirement,user info.IE9-Windows7-64-bit-enu.exe.Ini adalah official link untuk muat turun standalone package.

Windows Vista and Windows Server 2008 32-bit.Link ni adalah link penerangan secara terperinci seperti system requirement,user info. IE9-WindowsVista-32-bit-enu.exe.Ini adalah official link untuk muat turun standalone package.

Windows Vista and Windows Server 2008 64-bit.Link ni adalah link penerangan secara terperinci seperti system requirement,user info.IE9-WindowsVista-64-bit-enu.exe .Ini adalah official link untuk muat turun standalone package.

Related posts:

  1. Firefox 4 kalahkan IE9 dalam hari pertama muat turun
  2. 4 Cara nak layari internet dengan selamat
  3. Trick laman web yang kadang-kadang menganggu dan ada yang menarik

Speak Your Mind

*