Laman web tutorial dan majalah percuma di PhotographyBB

Jika anda suka berjimat daripada membeli majalah fotografi di kedai tapi nak jugak belajar teknik merakam gambar, aku suka perkenalkan satu laman web yang ‘absolutely free’ majalah dia, hanya perlu langgan dengan masukkan email saje. 
Anda boleh layari www.photographyBB.com. Di samping tu anda membaca majalah, anda boleh jugak baca tips-tips kat blog dia dan kalau anda suka berbuat kebajikan, bolehlah derma untuk website diorang untuk kelangsungan website tu. 
Walaupun free, aku fikir anda mesti rasa tak cukup dengan tutorial yang ada dalam website ni. Sebab ilmu itu luas. Aku dulu rajin baca majalah dia, tapi aku stop sekejap untuk memberi tumpuan pada perkara lain.

Related posts:

  1. Tips untuk mengelakkan diri terkena Online Scams atau Caller Scams
  2. 5 Perisian Percuma Yang Menarik untuk dicuba minggu ini
  3. Mari membeli lego di mybricks2u
  4. Social Bookmark –bookmark buku secara online sambil bersosial
  5. Web-based office suites

Speak Your Mind

*