Lagi kreativiti bersama Angry Birds

Sebelum ni, saya pernah hantar artikel pasal Angry Birds yang comel tu. Kini, saya menjumpai Angry Birds yang ‘bermain secara live action’. Watak-watak Angry Birds telah dibuat daripada kek. Tapi yang tak syoknya makanan buat permainan. Bagi kat orang miskin lagi bagus. Kira kali ni kreativiti tak bertempat la ni. Kek ni dibuat sempena hari jadi anaknya. Korang janganlah ngajar anak buat benda bukan-bukan macam dalam video ni. Apapun kita layan jela dulu atas nama kreativiti.

Related posts:

  1. Kreativiti bersama Angry Birds
  2. Angry Birds akan keluar versi PC
  3. Trick laman web yang kadang-kadang menganggu dan ada yang menarik
  4. Kenapa saya perlu ada iPhone atau iPod Touch atau iPad
  5. Taman Tema Warcraft dan Starcraft dibuka di China

Speak Your Mind

*