Firefox 4 kalahkan IE9 dalam hari pertama muat turun

Mozilla telah melnacarkan Firefox 4 Web Browser telah dimuat turun hampir 7 juta kali di seluruh dunia hanya dalam masa 24 jam menurut berita. Jumlah itu adalah 3 kali ganda IE9 yang telah dimuat turun sebanyak 2.4 juta.
Namun, Firefox 4 masih belum dapat mengalahkan rekod lama Firefox 3 iaitu 8 juta kali muat turun pada hari pertama.Pelancaran Firefox 4 memberi saingan kepada IE9 dan Google Chrome.

Sumber:xinhuanet

Related posts:

  1. Galaxy Tab catat 1 juta jualan di US
  2. Kreativiti bersama Angry Birds
  3. Workshop: Menukar theme Firefox
  4. Macam mana nak tambah emoticon dalam sametime
  5. 13 ancaman terkini website

Comments

  1. Syafsp says:

    mula2 aku pakai, rasa tak best, tapi lepas 2,3 hari best pulak :p

    hmmm! satu lagi, kat firefox 4 ni tak ada fungsi Save and Quit bila kita close. so kalau nak buat fungsi tu macam firefox 3 atau sebelum-sebelum ni,

    CARA-CARA :

    1) taip about:config dalam address bar > click I’ll be careful, I Promise!

    2) taip browser.showQuitWarning dalam fitler tab > double click untuk jadi true

    Semoga Membantu!

    Current Activity: Reply Post Buat Simple Diari Guna Notepad

  2. Jeff Backer says:

    yes..terima kasih!

Speak Your Mind

*