Cara nak skip waiting time untuk free download Rapidshare

Kalau anda jenis rajin men’download’ atau dalam istilah kamus dewan muat turun, terutama yang menggunakan file sharing macam rapidshare atau hotfile, tentu anda perasan banyak page yang kita kena klik. Biasanya page terakhir sekali tu akan ada waiting time dalam 30 saat ke, 60 saat ke.


Di sini, ada satu perisian yang boleh buat kita skip masa klik banyak page tu dan waiting time. Namanya Skipscreen. Setakat ni, perisian ni hanya untuk extension Firefox. Memang menjimatkan masa! Saya dah mencubanya.

Antara website file sharing yang disokong oleh perisian ni ialah
# Rapidshare (don’t click! it’s automatic!)
# Megaupload (captcha action coming soon!)
# Mediafire
# Uploaded.to
# zShare (now with a “listen-first” option!)
# Sharebee
# DepositFiles
# Sendspace
# Divshare
# Linkbucks
# Link-protector

Mungkin ada lagi website lain,tapi tak pernah tahu. Selamat mencuba!

Related posts:

  1. Check update untuk website kegemaran
  2. Tips untuk mengelakkan diri terkena Online Scams atau Caller Scams
  3. Part 1: Cara nak speed up Windows 7
  4. Tentukan masa anda melayari website
  5. Part 2: Cara nak speed up Windows 7

Speak Your Mind

*