Angry Birds akan keluar versi PC

Rovio Mobile telah keluarkan games mobile paling popular, Burung Marah a.k.a Angry Birds versi PC Game pulak. Versi PC ni berbeza dari segi resolusi la. Kalau skrin 22 inci tu boleh hadap puas-puas game tu ye tak banding iPhone.

Setakat ni game ni telah dimuat turun sebanyak 50 juta daripada pelbagai jenis mobile platform macam iPhone dan Android dan lain-lain.

Game ni ala-ala Worms gitu. Ketagih woo kalau main. Dulu masa saya student kat kolej, seronok main game worms. Lagi seronok kalau main network. Angry Birds ni berkisarkan burung yang marah kepada kumpulan Pig sebab curi telur diorang. Korang tengok trailer yang menarik ni.

Related posts:

  1. Tabung versi digital

Speak Your Mind

*