Akhirnya dapat gak daftar Google+

Setelah lama aku buat posting pasal Google+, akhirnya aku dapat daftar Google+ setelah dijemput oleh seorang rakan aku, Nazrul. Dulu dia gak jemput aku kat Google Wave yang dah pupus tu. Lepas ni barulah confident sikit nak tulis pasal Google+. Huhuhu. Kalau anda nak masuk Google+, daftar nama anda dan tunggu kawan-kawan anda jemput kerana setakat ni ia masih under development testing-nak tengok feedback pengguna dulu. Jadi,pengguna adalah terhad(padahal mengikut berita,dah 200 juta daftar Google+).

Related posts:

  1. Google+, social network terbaru daripada Google
  2. Google+ kini mungkin ada Games
  3. 5 video penerangan tentang Google+
  4. Web-based office suites
  5. Google vs Facebook Infographic

Speak Your Mind

*