5 video lawak alih bahasa daripada farady

Farady atau Mohd Farady dikenali di Youtube dengan nickname faradyable. Kebanyakan video yang disiarkan oleh Farady adalah video alih bahasa dengan mengambil part-part video daripada filem, rancangan tv ,temuramah dan video klip. Yang uniknya, alih bahasa yang dilakukan benar-benar mengikut gerak mulut pelaku dalam pelaku dalam video tersebut. Selain itu, isi ceritanya juga sangat lawak. Kini ada di antara video-videonya sudah mencecah 800,000 penonton! Jom layan video ni.

Milo Ais

Video ini diambil rancangan wrestling zaman-zaman The Rock,Undertaker dan Triple H. Ni video Farady paling banyak ditonton di Youtube.

Kisah Phone
Video ini diambil rancangan wrestling zaman-zaman The Rock,Undertaker dan Triple H. Ia berkisar The Rock dan Triple H bergaduh. Triple H menyalahkan The Rock atas kehilangan phone .

Kisah Phone 2
Ia adalah sambungan daripada kisah phone pertama. Dah macam g** la pulak. Hahaha.

Seluar
Video ini disunting daripada filem Matrix (tak tahu sekuel ke berapa). Morpheus menuduh Neo mengambil seluarnya selepas seluar Neo dikatakan kotor akibat muntah mabuk. Untuk membuktikan Neo mengambil seluarnya, Morpheus membuka rakaman di tv. Saksikan apa terjadi selepas itu.

Tak Tenang
Video ini disunting daripada filem Rambo 2008. Video ini diambil pada part ketika Rambo dan geng sedang dalam misi mereka.

Kesimpulan

Banyak lagi video lawak yang telah muat naik oleh beliau yang tidak mampu diceritakan oleh blog ni. Anda boleh pergi ke sini untuk menonton semua videonya.

Source: youtube

Related posts:

  1. Koleksi video kreatif daripada AmanWan
  2. Russian Arm Demo Reel-ambil video adegan kejar mengejar
  3. Koleksi video Bersih 2.0
  4. Youtube Live- live streaming service terbaru
  5. Video kreatif bersama Mat Luthfi

Speak Your Mind

*