5 post pilihan minggu ini

Pernah baca ebook di iPad?Jika tidak pernah dan tidak memiliki iPad,kita masih boleh menikmatinya di komputer.Ada satu perisian yang boleh menguruskan ebook kita di komputer serupa macam iPad.

1.Ebook Manager macam dalam iPad menggunakan Koolbits

Anda tak ada masa nak mengedit gambar?Nak tukarkan gambar kepada imej Lomo dengan pantas?Tak nak install perisian photo editor kat komputer?Gunakan yang online punya.

2.Online Photo editor

Bagaimana nak semak website yang kita minat tu dah update ke belum?Kalau jenis website takde fan pages atau fan page nya tak selalu kemaskini macam mana?Jom tengok bawah.

3.Check update untuk website kegemaran

Suka melukis kartun atau komik?Zaman teknologi komputer ni menyebabkan tangan kita semakin kurang memegang pencil atau pen.Tapi anda masih boleh berkarya dengan karakter kartun yang disediakan oleh pemilik website mengikut kekreatifan anda.

4.3 website komik editor yang menarik minggu ini

Apa tool yang anda guna untuk blogging?Blogger?Ok,kat sini ada 3 blogging tool alternatif selain Blogger.Ia memerlukan hosting dan domain sendiri.

5.3 blogging tool di alam maya

Related posts:

  1. Website pilihan minggu ini- www.postme.com.my
  2. Website pilihan minggu ini- www.makeuseof.com
  3. Perisian ebook yang menarik untuk dicuba minggu ni
  4. Membaca komik dengan ComicRack
  5. 3 website komik editor yang menarik minggu ini

Speak Your Mind

*